Ray ban

Detta året orkar jag inte lägga pengar på billiga solglasögon som går sönder efter en vecka. Istället köper jag mej ett par Ray ban solglasögon. Pilotglasögonen gäller i sommar. Men jag köper helldre ett par klassiska brillor!
Vilka tycker ni?





shoppingsugen?

Lindex

Monki

Indiska

Nelly.com

Topshop

H&M


Ny beställning!

ny beställning! t-shirten med Heidi Klum

Nelly.com 249 kronor

solaaaaa

hundkursen idag gick sådär. Wilda kanske börjar bli sjuk. vad vet jag. Hon åt inget imorse och hon är verkligen jätte trött. Hon va grymt seg idag. Hoppas hon piggnar till lite senare.

Jag ska strax gå och sola. Eftersom att det inte är sommar och sol så får man nöja sig med att sola solarium.

Nästa vecka köper jag en ny telefon. Vi får se vilken det blir av dom jag la in bilder på. Som ni mäker så är inte kin mobil kamera den bästa.

Felicia


tattoo

robins nya tattoo på bröstet. Jag vill också tatuera mig!

Bror Robin

våren är här!!

God morgon bloggen! vilket härligt väder det är idag! Jag var ute med mina tre hundar nu på morgonen. Vilket inte brukar vara så skönt precis när man vaknat. Men idag var det riktigt skönt med en morgon promenad. Solen skiner, lagon varmt och framför allt, Det är inget slask. Nu slapp jag komma in med våta skor och fötter. Äntligen lite vår!

Om en stund ska jag oh robin åka till hundkursen. En stor nyhet är att jag och vilka kan börja på agilityn nästa vecka! Det ska bli riktigt spännande. vi får hoppas att det blir något utav oss två.  Nu har man något att se fram emot.

Robin tattuerade sig i torsdags, Igen.. Denna gången blev det en på bröstet. två fåglar på varje bröst. den är inte klar. men sen ska det stå "den ärorike" på engelska. Robin betyder den ärorike nämligen.  Det kommer in en bild lite senare.

Ikväll har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra. Om jennifer är hemma kanske jag gör något med henne. vi får se vad det blir. Vad gör ni ikväll?

Nu ska jag dricka upp mitt tee. Ha en bra dag! Felicia

Indian mode FRÅN INDISKA

249 kronor


349 kronor






Levis shorts

Slitna
hög midja
slappt
tillsammans med slapp vit tröja, brunt hippieband, bruna gladiatorskor och en slapp knut som frisyr.
Ut och leta!

mer tips..

Balenciaga

JAG ÄLSKAR STILEN!

i april

H&M HJÄRTA FELICIA


SOM KLÄNNING. Är ett måste!

BYXDRESSEN I MITTEN

I SVART

Vad ni ha mer av? skriv!

Nu måste jag veta vilka personer som läser min blogg! Skicka en kommentar och skriv ditt namn! vilka läser?
Vad vill ni att jag skriver mer? musiktips? mer outfits? att jag skriver mer av min vardag? SKRIV!

musiktips!

Johnossi - 18 karat gold


Converse i sommar! om jag får bestämma

Nästa månad ska jag köpa nya converse, igen.. Denna gången är det vita som gäller. Det jag funderar på är om jag ska ha låga eller höga. vad tycker du? Tänk sommar!



praooooooo

vi slutade tidigt i skolan idag. Efter det gick jag till simhallen och simmade. där skulle jag träffa mamma och min mosters barn. Det är så roligt att bada med dom för den minsta som är i 1 års åldern, han har så lätt för att skratta. Han är grymt söt! Jag ska inte glömma att säga att jag har fått en praoplatts! äntligen! På handelsträgården i Svenljunga. Det hade ju varit trevligt att få i en klädbutik inne i stan. Men jag tänker lite framåt. Om man har tur så kanske man får jobba lite extra ibland.Det får man ju inte i en gina tricot butik, tyvärr.

Du har väl inte glömht att fettisdagen är idag? Jag och familjen ska kolla på andra avenyn och äta semla ikväll. andra avenyn är bäst!

Min mosters häst har fått ett föl. Jag va och kollade på de idag. Det är en sån där liten "shettis"? Den va inte stor!
Jag och moa satt och kollade på den där serien "sally". Va jag skratta! Hon är grymt rolig ibland.

jaja, Nu ska jag ta en kopp tee och plugga lite.

Felicia


förebild?

Hon är sååååå snygg! Jag ska också ha massa tatueringar! Kate von d är min förebild!


School

sitter i skolan med en novell framför mej. slutet ska alltid vara så svårt!
Det ska vara skönt att sluta sedan också, bara två timmat kvar. skönt! Imorgon efter skolan ska jag och mamma passa moa och olle. vi åker till simhallen och badar. jag älskar att bada!

Nu ska jag återgå till novellen. önska mej lycka till med den! 

Felicia

Kids

MGMT - kids

klackar i massor!

om jag inte hade gått i skolan, utan jobbat i en storkläderbutik, så hade jag haft skyhöga klackar jämt!


















ny telefon? JA!

just nu är jag inne och kollar på ny telefon. det blir en touchscreen. antingen en LG eller den svarta samsung touthwiz. vi får se vad det blir. sen blir det en ny dator i april. äntligen. orkar inte med den vita datorskiten. B-vara!

Igår gick jag hem till Robins pappa där robin, niklas, andrea, andreas, jepson och jesper va. vi kolla på film. skräckfilmer. sen hade jag uturen att jag skulle gå hem själv i det mörka, kalla snövädret. efter en vidrig skräckfilm. kanon! Jag tänkte att jag sover hos niklas eller något. men jag gick hem istället. mysigt var det iallafall.

Ha en bra eftermiddag! Felicia




två av helgens shoppingtips..

Jag har inte skrivit här sen i tisdags. Jag har haft fullt upp med skolarbete. Igår satt jag med bostaden från kl 5 till 12 på natten. I onsdags satt jag kl 5 till 11. Idag lämnade jag äntligen in den. Den blev bättre än vad jag trodde!
Så att nu är jag riktigt trött. Jag tänkte gå och lägga mej nu om en halv timma, timma sådär. Jag orkar inte hålla mej vaken längre. Jag somnade framför tvn när jag kom hem idag, så jag missa några avsnitt på one tree hill.  Mamma köpte ett nitarskärp till mej i veckan. Till det kommer jag matcha med ett par beiga chinos.  Här kommer två shoppingstips!

Felicia

Om jag hade pengar så skulle jag springa och köpa denna direkt! Från Acne 4000 kronor

Denna långa skjortan köper jag nästa månad. Från monki 350 kronor

plugg, plugg och...plugg

Veckans Hemarbete:
Måndag - so (prov, tisdag)
tisdag - bostaden
onsdag - bostaden, matte
torsdag - bostaden, matte
fredag - SOVA!

det är ungefär såhär veckan ser ut. även nästa vecka, förutom bostaden som ska vara klar på fredag. Jag måste bli bättre på detta. I början av åttan gick det framåt kanin bra. Men nu efter i julas hade jag svårt att komma igång.  Det ordnar sig.

Mamma och jag började vårt "nya liv" idag. Nu lever vi på soppa, te och grönsaker. Inga kakor och godis! Jag är såå grymt sugen på sötsaker. men jag ska klara det. Jag gick ner 8 kilo efter att jag tog hål i tungan. haha, men då hade jag en andledning till att inte äta. Det gick helt enkelt inte. Jag gick ut och gick en lite kortare runda idag. Imorgon ska jag ut och springa. Då får jag ta på mej riktiga kläder, eftersom att jag frös något fruktansvärt innan.


Idag fyller Goliat 3 år. Jag har för mej att det va idag. haha. Jennifer och hennes familj skulle köpa prinsesstårta. Jag blev riktigt sugen när hon sa det. Goliat är jennifers hund om ni undrar.

nu, sova sova. Hörs imorgon!
Felicia



Goliat, Jennifer och Wilda


uppehåll

mamma och jag beslutade idag att jag inte ska ska köpa kläder nästa månad, eftersom att jag gör slut på dom direkt efter att jag fått dom. visst, det är jätte bra, men tråkigt. jag ska ju köpa en ny dator så jag måste spara till de också. Jag klarar mej ett bra tag på dom kläderna jag har nu. Jag får pengar till fritid också, vilket är kanon!

Nu ska jag gå ut och gå med lillan. Ha en bra kväll!

Felicia

hej indian

Vet någon var det finns ungefär såna här frans-skor? Det behöver inte vara nitar på dem. Dessa kommer från topshop. Helst så att man kan beställa på nätet.

topshop


trött-fredag

som ni märker la jag inte in några bilder igår. min kära bror berättade att han hade glömt laddaren hos en kompis på hennes hotell. toppen bra! så, dessvidare så får jag andvända pappas kamera. de värsta är att jag inte hittar någon utlösare på den, Så ni får stå ut med när bilder ett tag.

Som jag skrev igår så sov jennifer här inatt. Igår kollade vi på filmen "when a man loves a woman". en sorglig film. en två barns mamma som är alcoholist (jennifer sa att de stavades så, haha) som har en man som gör allt för att hon ska bli frisk. en gammal film, men ändå kanon bra.

Jag har varit så trött idag med en sån huvudvärk! Inte konstigt när jennifer klängde på mej imorse medans jag knappt kunde hålla mej vaken. visst blir man lite små sur när någon klänger på en när man är riktigt trött? Det värsta är när någon av hundarna börjar skälla brevid sängen eller hoppa upp på en och slickar en i ansiktet då dom vill gå ut.

Idag va det kitty som åkte från let´s dance. Attans! Hon har sin egen stil och vågar. Hon skulle gått mycket längre enligt mig.

Imorgon ska jag och mamma på hundkursen. både kul och inte. Jag är jämt så trött på lördags morgonar. Men nu börjar den förbannade skolan på måndag så nu måste man börja gå upp i tid igen. bara två sovmorgonar till.. :(

Jag har ätit massor av godis i veckan! när jag väl har börjar äta två dagar i rad, då kan jag inte sluta sen. På måndag ska jag börja gå ut och gå och springa. jag har ju tre hundar att gå ut med så det är bara att börja.

Nu är det "one tree hill-dags". skriver imorgon.

Felicia

nya pälsvästen

shopping i göteborg

första inlägget idag. jag har inte haft möjlighet till att uppdatera. Nu är jag hemma iallafall. Jennifer w är här. Hon ska sova hos mej. mysigt värre!

Gissa vad?! jag hittade min efterlängtade jacka idag!  äntligen säger jag bara! sen den kom in på helsidan och efter att den tog slut har jag varit inne på H&Ms hemsida och kollat om det kommit in igen. den kom aldrig in igen, men nu har jag den!


en pälsväst är inte heller fel. Precis vad jag köpte idag. en svart,brun, grå, från cubus 349 kr.
Sen, en vit skjort/klänning. också från cubus 249 kr. Vilka kap!
Ett hippieband lyckades jag hitta. ett svart flätat.


Jag och mamma hade en mysig dag. Hon köpte ett par chinos och en jeansväst från H&M. haha, både jag och mamma sa att vi skulle börja springa och gå ut och gå igen. så vi blir smala och fina till sommaren.
Jag fick 500 spänn av mormor idag! Hon är bäst!

Det kommer in bilder lite senare, jag lovar. Nu ska jag och jennifer mysa och kolla på film med en varm kopp te.

hörs senare. Felicia


20.51 onsdag

de va kul med jennifer i vattnet idag. vi simmade ungefär 8 längder. sen kom vi på att " ne, jag orkar inte mer".
efter simmandet vi (jennifer) och köpte godis. sen, bastun.
tyvärr tog vi inga kort. men imorgon ska jag, moa och mamma till göteborg. så imorgon kommer det in bilder. imorgin får jag min pälsväst! äntligen!
Nu ska jag gå ut och gå med jennifer.

ha en bra kväll!

Felicia

13.10 bad

jag har haft lite otur med kameran nu de sista. de fanns inget batteri kvar när vi åkte pulka. och igår när jag skulle ta dagens så hittade jag inte laddaren. jag ska leta reda på den när jag kommer hem.
Jag och jennifer åker och simmar nu. vi ska simma så vi har träningsväsk en hel vecka efter.
Hon har säkert med sig sin kamera så det kan nog komma in någon bild när jag kommer hem igen.

Nu måste jag gå så jag inte missar bussen. (igen).. 

Felicia


tisdag 14.18

tyvärr blev det inga bilder igår. När jag skulle ta upp kameran så hade jag inget batteri kvar! fruktansvärt störande! jaja, det kommer fler chanser. Det kommer iallafall en dagens outfit lite senare.
Nu skall jag fixa mej klar. Idag blir det borås. Jag och mamma ska hälsa på robin på jobbet och ta en fika. Om jag har tur kanske jag hittar något i klädväg. Ett hippieband vore inte fel.

Hörs senare!

Felicia


pulkaåkning

äntligen har det kommit tillräckligt mycket små så att man kan åka pulka! första gången på ett år. Ibland måste man få vara lite barnslig. det kommer in bilder lite senare.

Felicia

15.12 måndag

tjena tjena! idag har jag städat mitt bomdnedslagna rum. det såg ut som andra världskriget!  jag vädrade till och med.
jag hinner inte skriva mycket mer. jag och mamma ska åka och handla mat. Ikväll kommer linda. vi ska åka pulka. haha, det är funny!

hörs senare. Felicia


chock(ad)

Kan någon fatta hur i helvete Caroline af uggla kunde gå vidare till sista changsen? ursäkta ordvalet. Men, Före marie serneholt eller shirley clamp? det är chockerande! jaja, där ser man. Det är precis som att carl-jan skulle gå och vinna hela let´s dance. Jag är glad över att alcazar gick direkt till globen. Dom va bäst på hela kvällen. Men visst är det skönt med lite annat folk, Shirley brukar alltid gå vidare. 

Nu ska jag äta en semla som mamma har bakat. Beck lite senare.

Felicia

8/2 söndag

god eftermiddag! Idag är det en sån där oplanerad tråkig söndag. Man har absolut ingenting att göra! Jag vet bara att jag ska gå och sola och gå ut och gå en långrunda med Pelle. De va ett tag sen jag sola nu. Nu är jag inte långt ifrån helt likblek. Jag måste börja sola mer, få lite mer färg. Ett tag va jag riktigt brun. När jag va de så slutade jag. Jag vakna med ett fett blåmärke på knät idag. det är lila. Jag har ingen aning om vad jag har gjort. Jag har förmodligen sprungit in i en bordskant. De brukar vara orsaken till stora blåmärken.

Jag ska åka och simma i veckan. Jag måste börja röra på mej mer. Det räcker inte att bara gå ut och gå varje kväll. Jag blir totalt uttråkad. Jag är på god väg med viktminskningen. bara 5 kg kvar. Sen är jag nöjd. De svåraste är att hålla de när man väl är där. Jag ska INTE sluta träna.

Nu, middag.

Felicia

brunett/blond?

nu vet jag hur min nya frisyr ska se ut. ungefär som elin klings. jag ska be Ida att hon kommer hem snart igen. frisören. jag ska ha blonda och mörka slingor med mittbena. sen ska jag parmanenta håret. Jag kollade på lets dance igår. Hon programledaren hade rakt med mittbena med ett hippieband. Läckert! Ungefär såhär fast något mörkare.

läggdags, God natt!


Jag hade ingen bättre bild, men ni ser ju lite av lilla elins mittbena och lockar.


b e s t ä l l n i n g

imorse vaknade jag av att en stor hund hoppade på mej och slickade mej i ansiktet, de såg ut som att jag hade duschat när jag kollade mej i spegeln när jag gick upp. Så jag fick ställa mej i duschen. Jag hatar att duscha på morgonen! visserligen vaknar man till ordentligt, men de är inget jag är så förtjust i. Runt kl 12 åkte vi till hundkursen, innan vi skulle åka ringde jag jennifer och undrade om hon ville följa med. ´men hon skulle vara fröken duktig, hon skulle städa. haha, ta inte illa upp jennifer ;)

Jag kan tala om att jag beställde min jeansjacka från HM idag. jag ville beställa dom skorna jag la på bloggen igår. dom vita skorna. Men jag tänkte att jag väntar till sommaren då det har blivit lite varmare. Då kan jag shoppa mer i göteborg på torsdag också. haha. Men tyvärr, jag får hem den i slutet av april! April! de är nästan 3 månader! jaja, de får man leva med. men jag slipper ju betala nästa månad, vilket är mer positivt. Jag ska inte ha den innan sommaren ändå. Jag lär frysa ihjäl om jag ska ha den nu. Det är fortfarande vinter och svinkallt ute. förra året kom det snö i mars. De är lika bra att vänta.
Jag tog lite kort på Wilda och Pelle idag. här ser nbi dom!







Felicia


kvälls promenad

Efter ett tag sen kom jag hem från fredagens kvälls promenad. jag och jennifer fick en runda i byn. som vi brukar göra.  Vi har våra roliga ideer ibland. Som att när det kommer en bil som kör förbi, då ska vi gå som två kärringar. Vi ska till exempel gå sakta med små små steg.  Synd att jag aldrig lyckas hålla mej för skratt. haha.

När jag kom hem från skolan la jag mej i sängen och tänkte; "va fan ska jag göra på lovet?"
Sen kom jag på att jag ska träffa jennifer någon gång nästa vecka. Imorgon ska jag hem till anton. och torsdag är det göteborg som gäller. jag måste passa på att plugga också. jag får skriva in det i kalendern så att jag inte glömmer det.

en ny HM katalog kom hem idag. jag vet inte om jag är allt för sugen på jeansjackan från monki längre. jag hittade en billigare i hm katalogen.  en mer vanlig. jag ska matcha med en vit lång klänning/skjorta. jag kanske beställer den imorgon. vi får se hur jag gör. den låg bara på 300 lappen. Jag hittade två par skor med. Jag har hittat massor.
Jag såg ett tips som stod där i. att bära en bekini topp under jeansjackan i sommar. mums..!

Nu är det läggdags. jag måste vara pigg till hundkursen imorgon.
Felicia




ja tack!

TOPSHOP


trött-vecka

äntligen lov! jag har varit så trött de sista veckorna! jag har försovit mej varje dag. Imorse orkade jag verkligen inte. jag fick tvinga mej själv upp ur sängen. de hade sin andledning. Jag kollade på changeling igår. den va inte slut innan 01.00, kanon bra va den! lång också, nästan tre timmar.
Jag läste på kenzas blogg innan. då skrev hon att forever 21 skulle komma till sverige, i butik! hon hade läst det i aftonbladet. men man vet aldrig med tidningar. dom skriver bara något för att skriva ibland. Jag har varit inne på hemsidan ibland. kläderna är okej. varför kan inte monki öppna en butik i borås? eller varför inte topshop? vi får se vad som händer i framtiden..

changeling trailern


Felicia

jesper odelberg

igår va vi på konsert i skolan. jesper odelberg va där och sjöng osv. ni vet han handikappade, han är komiker. Han är rolig på youtube klippen, men i onsdags va han inte allt för rolig. här har ni han iallafall!


d a g e n s



Hela dagens outfiten kommer från gina tricot. jeanslegginsen är nyköpta. 299 kr.

en helt vanlig onsdag. efter skolan pluggade jag. senare runt åtta gick jag jennifer och niklas ut och gick. inger mer har hänt. nästa vecka är det som sagt lov och jag drar mej till göteborg och shoppar med mmma. jennifer kanske skulle följa med. jag tänkte kolla på jeansjackan från monki. jag behöver bara skaffa fram pengar först. haha.
Nu är klockan mycket. ska jag ställa mej i duschen en snabbis. hörs imorgon.

Felicia

t i l l b a k a

äntligen! nu funkar bredbandet igen. Nu kan jag börja blogga som jag gjorde innan. lägga in bilder osv. tyvärr hinner jag inte detta nu. jag är lite stressad. när jag kollade på tv innan, så kom jag på att jag va tvungen att reagera! Jag har en del att göra. Jag ska plugga nu. sen runt 8 ska jag och jennifer gå ut och gå. Det gör vi de flesta kvällar. man får passa på nu när det är fint väder ute. synd att det är kallt och mörkt. men man ska inte plaga, det regnar inte.

nästa vecka är det sportlov. en dag tänkte jag tillbringa i göteborg. jag ska förhoppningsvis köpa jeansjackan från monki, jag ska bara tjata om pengar först.

felicia

skolan 12.45

Det va ett tag sen jag uppdaterade. bredbandet krånglar hemma. Men så fort jag fått iordning på det så ska jag köra igång igen.
Just nu sitter jag i skolan och skriver svar på några so instuderingsfrågor. På morgonen idag hade vi idrott. vi gjorde våran egen lektion. som friskis och svettis. det va kul. vi ska göra om det på torsdag. för en annan klass också.
I lördags var jag i borås med jennifer. Vi shoppade och fikade, hade det mysigt. Jag köpte ett par ljusa stentvättade jeansleggins och ett vitt linne på gina tricot. När jag kom hem efter kl 4-5 tänkte jag att jag bara skulle vara hemma. Men sen kom jag på att jag inte hade lust med det, så jag bestämde mej för att åka till kullaberg på kvällen. jag kom hem 3- halv fyra. det va mycket folk och det va roligt. Igår hade vi kalas för robin. Vi kollade påå beck på kvällen. den va bra!

skriver senare, förhoppningsvis.
Felicia


RSS 2.0