Torsdag 22.00

skolan idag. Inget roligt. vi slutade 13.45. det va skönt iallafall. Efter att jennifer kom hem från bowlingen gick vi ut med hundarna. Det är riktigt skönt efter åt när man har gått ut och gått, man känner sig redig!
Imorgon börjar vi 10.20. vilket betyder sovmorgon! Jag ska ringa mormor och fråga om hon kan köra mej till skolan. Jag orkar inte ta bussen! Jag skriver mer imorgon. Nu är jag trött och ska gå och duscha. sen sova!
Jag lägger in dagens imorgon!

Felicia

onsdag 22.55

en lång skoldag. Det kändes som en evighet. vi hade inställd bild iallafall. Vilket var väldigt skönt.
En tant kom på besök och berättade om sitt liv i andra världskriget. Hur hon hade det när hon var en av Hitlers fångar. Det var intressant, men drygt emellanåt. Efter skolan fick jag till simhallen där jag mötte jennifer. Vi simmade i ungeför 2-3 timmar. Det behövdes!  Kom hem runt 6. Jag gick ut och gick med hunden. Ida, frissan kom runt 8 också! Hon klippte mamma och robin. Jag har ju ett års löfte att jag inte får klippa mej, att jag ska låta de växa och bli långt.

Kortfattat hur min dag har varit. Nu ska jag sova. Ska först ner och ta en treo. Jag har gått med en huvudvärk som aldrig släpper hela dagen.

nattinatti /Felicia

springtur

Nu ska jag på springtur med jennifer. Jag tar med mig Pelle. Vi ska bli riktigt varma och trötta har vi sagt. Såatt vi känner oss riktigt rediga efteråt! I måndags började min nyttighets period. Inga sötsaker! Träna träna träna! Det är klart att man vill få fram figuren till sommaren. Imorgon efter skolan följer jag med jennifer och hennes mamma till simhallen och simmar lite. Det är grymt skönt att simma! En banan smakar aldrig lika gott som efter att man simmat.
Jag ska även passa på att sola imorgon. Jag börjar bli riktigt blek!

Nu, träning.
Felicia


måndag kväll

Hej! det va ett tag sen jag uppdaterade nu. det är inget speciellt som händer just nu mer än skolan. När jag kom hem efter kl 4 idag gick jag ut med hundarna. Efter det va det gröt och en kopp te. Jag sätte mej och kollade på one tree hill. På kvällen gick jag ut med jennifer. vi gick ut och gick med hundarna.
Imorgon slutar vi tidigt. Jag ska ut och springa imorgon. Jag tar med mej robins labrador, "Pelle".
Jag håller på att färga ögonbrynen och ögonfransarna just nu. Hoppas att det blir bra! haha.
Jag skriver mer imorgon. Nu ska jag skölja och sen sovdags.

Felicia

ut med det gammla, in med det nya!

Jag har kollat upp monkis nya vårkollektion. Där fanna en kjol med dragkedja som jag ville ha. Jag är trött på den gammla svarta tubkjolen från gina! In med det nya!

Monki


till sommaren satsar jag på en byxderss med kosta ben


längst upp på önskelistan!

är det någon som vet om denna finns i butik just nu? om nej, när kommer den in?
Jag måste och ska ha den!

Monki 550 Kr


Helg

äntligen fredag och dags för vila! Det ska bli skönt med sovmorgon imorgon! Jag är redan riktigt trött på skolan, men vad ska man göra, det är bara att palla läget. Det är ju sportsov om ca två veckor. Inget inplanerat än. Jag åker förhoppningsvis till göteborg. Vad ska ni göra på sportlovet?
Jag har tyvärr inget att berätta idag, inget intressant. igår köpte jag FREDAG. jag hittade en jeansjacka i bikermodell. Den måste jag ha, den va riktigt snygg! det är bara att spara. den låg på 500 lappen. Jag lägger in bild på den lite senare.
Nu måste jag börja med maten. Mamma jobbar, så då är det jag som får stå för matlagningen. Det blir förmodligen tacos. MUMS!

Felicia

längtan

Är det bara jag som längtar till sommaren?  Dom första månaderna på åren är som tråkigast. När julen är över. Jag vill tillbaka till grekland igen. visst är det skönt när man vaknar upp på sommaren, då det är varmt och soligt ute. Då man kan åka ner till havet med sina vänner. Men det bästa är väl ändå att köpa dom nya sommarkläderna.

Grekland 08


habegär!

jag hittade jackan jag skulle beställa nu. SJÄLVKLART fanns den inte i min storlek! Den vita fanna i min storlek. inte den svarta. Visst blir man arg på sånt!


sjuk..

det är inget kul att vakna upp med huvudvärk och förkyldning! det va precis vad jag gjorde imorse. Jag sov till 12, då hade iallafall huvudvärken gått bort. Annars har jag legat i soffan och druckit massa te och suttit här och letat efter kläder.
När man hittar något klädesplagg man verkligen vill ha, så händer det ofta att det kommer ifrån en affär som inte finns i borås. Man måste åka till göteborg! det är inte så långt, men om man vill ha det så snabbt som möjligt är det långt. monki och topshop är dom affärerna jag saknar mest i borås. Man får hoppas på det bästa i framtiden.

såhär ser jag ut idag

Tisdag 19.20

god kväll snyggingar!
Jag tror jag börjar bli sjuk. Har känt mej kraslig hela dagen. speciellt i morse. Kanske var det för att jag va trött, eller inte.
Började iallafall skolan med textil idag. Det är grymt kul, jag funderar på att ha det som andra val på gymnasiet sedan.
Just nu håller jag på med ett par mjukisbyxor. Dom blev lite för stora, haha. När jag är klar med det ska jag börja på en svart tubkjol. läckert! Vi tog en del kort också.
Just nu sitter jag och äter lite glass, ska sätta igång med pluggandet.

Bye! Felicia

Jag och jennifer


måndag 19.35

I morse vaknade jag med världens huvudvärk! jag fick tvinga mej själv upp ur sängen. När jag skulle åka iväg till skolan hittade jag inte mina förbannade nyklar.  Detta förklarar varför jag hatar måndagar, allt ska jävlas.
när jag kom hem efter kl 4 satte jag mej och kollade på one tree hill med en kopp te.
snart är det shopping som gäller. jag får mina pengar om en vecka. pengarna ska jag spendera på en skinnjacka och andra massa kläder. självklart lägger jag in bilder på det. Nu hinner jag inte sitta här mer. Nu är det plugg om gäller.

Felicia

20 års fest

Robins fest igår blev kanon! Jag åkte hem till linda med henne och marie,där vi åt. Efter det åkte vi hem till maries lägenhet. Linda och marie fixade sig där, jag va redan klar.
Robin hade det som roligast. Han dansade på ett bord i endast godis kalsonger som han fick utav Jennifer och Felicia. haha, vilken syn!
Jag gick hem runt kl 1-2. Helt själv, och frös! när jag kom hem la jag mej i soffan och kollade på one tree hill, somnade efter ett tag. vid tre tiden kom jennifer hem och sov över.
Han fick bland annat en dooleys, en teuqila, en jägermeister, några vinflaskor och två stockar med snus m.m.

One tree hill säsongen är slut, det första jag gör när jag får pengar igen är att köpa andra säsongen! Jag tror att jag har blivit beroende. 
Här kommer några bilder från igår. Det kommer troligtvis komma fler i veckan.

Linda och jag



Marie, linda, felicia och jennifer

felicia och jag





kvällens outfit
blus/klänning only
tights h&m
skor din sko
linne gina tricot
klocka guess


nytt i gaderoben

Vad tycker ni?

ha den äran

mamma kom hem med nya väskan idag. den va finare än vad jag trott! den var lagom stor och va i samma färg som på bilden. Ibland när man beställer så får man hem till exempel en tröja som inte är i samma färg som på hemsidan, Har ni varit med om det? Då blir man lite sur.
Idag fyller min storebror 20 år. Så vi ska fira han lite idag. Imorgon ska han ha fest. För er som vill komma, hör av er till honom om inbjudan. Vi fira honom genom att äta på dagen. Senare på kvällen blir det party. Jag ska dit med Linda. Jag ska iallafall hjälpa till med att plocka flaskor bland annat, haha. Jag ska ta en del kort också.
Det kommer bild på väskan lite senare. Och bilder från festen på söndag.
Nu ska vi fira lite.
Felicia


skolan

ledsen för att jag inte skrev igår, hade fullt upp och kom hem runt kl 9.
sitter i skolan, skriver när jag kommer hem.
Bye! Felicia

jennifer

jag ska passa på att skriva om jennifer. Hon är bäst, hon ställer upp till 100%. Min bästa vän, min syster. Jag älskar dej.


Gammal bild


namnsdag

jag har varit sen med inlägget idag. har ägnat hela eftermiddagen åt OTH. Idag är det iallafall min namnsdag. Inget speciellt. Det brukar jag inte fira. haha. Grattis till alla andra Felicior och Felixor.
Imorgon efter skolan ska jag åka och shoppa med mamma och mormor. Jag hoppas verkligen att man hittar något fint! Jag ska leta efter ett långt skärp och en väst. Om jag har riktig tur kanske jag hittar en rutig skjorta eller en kavaj. Hoppas hoppas hoppas! Det jag vill mest just nu är att få hem min nya väska! Jag tänker matcha den till bland annat ett par slitna jeans och en ny skinnjacka, en mer punkigare skinnjacka. en sån från h&m, om ni har sett den?
Jag har ingen bild på dagens outfit. Jag har klätt mej vanligt idag, ett par jeans och en långärmad tröja. Till det ett par röda converse.
Nu är det läggdags, somnade sent igår kväll!
Felicia

one tree hill

Idag fick jag låna hela första säsongen av one tree hill av jennifer. Jag har bara ett fyra avsnitt än så länge, men vilken serie! Jag brukar inte gilla sådana drama serier, men denna tyckte jag faktiskt om! Jag brukar vanligtvis följa "the hills" på mtv, det ska jag fortsätta med, men visst är det roligt att variera lite med tv programmen.

Jag somnade runt halv 3 inatt. jag va helt klarvaken och kunde värkligen inte sova. Frös gjorde jag med. Så jag gick ner till köket för att göra en kopp te. Jag satte mej i sängen för att kolla in nya nummret av sofis mode. Som vanligt när man köper en ny tidning så vill man ha precis allting!

Nu ska jag plugga lite, sen är det one tree hill som gäller!
Felicia


Min lilla Wilda

Nu va det måndag igen. Tiden går otroligt fort! Skolan idag såg tyvärr ut som det brukar, så jag har inte så mycket att berätta om idag. Imorgon efter skolan ska jag följa med Linda hem. Vi ska baka och kolla på one tree hill. Vi har inte sett det tidigare, ska låna första säsongen av jennifer. för er som följer det, är det värt att kolla på?

När jag kom hem idag gick jag ut med hundarna, sen tog jag en del kort på min hund Wilda. Inga bra kort, men dom duger. Här har ni dom!




Bild från i sommras

ny favorit!

Jag beställde precis en ny fransväska, Toppen fin!

väskan kommer från nuknuk.se och kostar 399 kr

Dagens..

tröja gina tricot
väst gina tricot
skor din sko
tubkjol gina tricot
tights h&m




hos jennifer

sitter hos jennifer nu,. Vi skulle gå till gudstjänsten imorse, men det skippa vi. Vi jobbade istället på bostaden, vilket jag verkligen behövde göra. vi åt hos henne lite senare, till efterätt blev det chokladpudding. Magen mår inte kanon efteråt! Jag ska snart hem, det kommer in en bild på dagens outfit lite senare.

Felicia

övning ger färdighet!

Jag vill och kan lära mej att sminka såhär! Det enda som behövs är lite träning. En perfekt fest makeup! Inte med dessa färgerna, eftersom att jag gillar sand/metallic/svartfärgad makeup.

Ögonskuggorna kommer från maybelline och finns att köpa på kicks.
 

sommar frisyr 2009..

Mitt och jennifers nyårslöfte är att vi inte ska klippa oss innan vi går på sommarlov, 11 juni. Jag hoppas på att det ska växa en 5-10 cm. om jag har tillräckligt med tur så kanske det kan växa upp till 12 cm, vi får se!
Detta är iallafall den frisyren jag ska ha detta året i sommar, vad tycker ni?

Lockarna


Längden


slitet hår?

isåfall har jag bästa tipset!
Björn axe`n hårinpackning "deep conditioner" . För dej med skadat och mycket torrt hår. 15-20 min. skölj ur noga!
kicks 159 kr




minnen

Idag började den nya hundkursen, unghundskursen. Vi fick lära oss hur hunden ska bete sig tex. om man möter en annan hund, eftersom Wilda kan börja morra och skälla när hon möter andra folk eller hundar, men hon är absolut inte aggresiv eller bitts. Hon blir bara osäker.

imogon ska jag tillbringa dagen med jennifer. vi ska jobba på bostaden, det är kul! efter det ska vi gå till kyrkan, de är mindre roligt!

nu ska jag ner och äta min och jennifers favorit, vaniljglass med varma hallon, MUMS!
ikväll är det party med linda, va ska till Robert! Ska leta ut vad jag ska ha på mej, lägger in bild senare!

Felicia


Jennifer och jag <3


Fredagens vill ha

Nu kollar jag runt i tidningar och på nätet efter nya vårkläder. Man vill ha allt!

väska topshop


T-shirt forever 21


Jag gillar hela outfiten på bilden i mitten, de slitna jeansen tillsammans med kavajen.
det skulle passa fintfint med ett par röda converse.


tröttsam fredag

fredag igen. Veckorna bara rusar iväg! Jag hade tänkt att åka hem till linda efter skolan, men hon blev tyvärr sjuk så vi skippade det. jag får vara hemma och kolla på let´s dance istället. Skolan idag var något bättre än igår. Jag och jennifer jobbade på bostaden, funny!
Nu ska jag hjälpa mamma med maten..
Felicia

beslutsamhetsångest..

Idag fick jag hem nya ellos katalogen. Jag brukar inte hitta något speciellt i deras kataloger, men denna gången gjorde jag det! precis den outfiten jag tänkte satsa på i sommar. Slappa linnebyxor och gladiatorskor tillsammans med ett linne. Att gå med tighta jeans på varma sommardagar är ingen hitt enligt mej. Denna outfiten är både snygg och skön!
Men frågan är vilka byxor jag ska välja, eller vilken färg jag ska välja på gladiatorskorna, svart eller brun?
Vad tycker ni?



 

Promenad..


skolstart..

skolan idag var inget roligt, den såg lika tråkig ut som den brukar. Visst är det trevligt att träffa alla igen, dom flesta iallafall..
Jag var hemma ca kl 14, jag gick som vanligt ut med mina vovvar när jag kom hem. Efter det lagade jag lite mat och sätte mej vid datorn och kollade på the hills.

Nu ska jag gå ut en långpromenad med hundarna, kanske kommer in bilder lite senare..

/Felicia

Gårdagens..

skinnjacka - HM
blus/klänning  - only
skor - skopunkten
väska - friis&company
tights - HM
vantar  - monki

skinnjacka - HM  blus/klänning - Only  väska - Friis&company  skor - skopunkten  tights - HM

7 januari

Hej!
gick upp kl 7 imorse, som jag säkert inte gjort på hela 3 veckor. Hur som helst, jag gjorde en kopp tee och sätte på tvn, kollade på nyhetsmorgon där blondinbella var med. där berättade hon en hel del om sin blogg, Hur det är att ha sveriges största blogg. Hon såg riktigt fräsch ut!
Efter morgondrinken tog jag en kall dusch för att vakna upp ordentligt.

Efter klockan 11 åkte jag in till borås med bror Robin. Inne i stan mötte jag jennifer, vi tog en massa kort och åt lunch tillsammans. Vi köpte varsin kycklingsallad och LOKA. Det var mycket gott! Jag tror både jag och jennifer kände oss väldigt nyttiga efter det!

Efter Borås drog jag hem till min väninna jennifer, stannade inte så länge eftersom att jag har tre hundar hemma som behövde gå ut på en lång promenad. Vi satt iallafall och pratade och skrattade så tårarna rann. haha..

Imorgon börjar skolan igen. Vilket jag verkligen inte vill tillbaka till. Var tar fritiden vägen när skolan är igång? Jag vill inte tillbaka till läxor,uppsattser och prov. Jag vill till gymnasiet nu nu nu! in på frisör linjen, ta studenten och sen börja jobba.
Vad är era framtidsdrömmar ?

Nu är det sovdags, ska upp tidigt till skolan imorgon!
Felicia

Tisdag 23.18

Imorgon är jullovet slut och det har gått för fort, som alla andra lov. Det är inte så konstigt att det går fort när man bara sover bort hela dagarna. Imorgon skall jag gå upp kl 07.00, vilket inte kommer gå så bra. jag får ta en iskall dusch så att jag vaknar ordentligt.

Imorgon efter 11 åker jag till borås med jennifer W & K. Vi ska umgås och ta en fika vilket kommer bli väldigt trevligt!
Nu ska jag sova..
 
nattinatti /Felicia

Dagens outfit..


6 Januari

Gog morgon!
Vaknade upp med en fruktansvärt huvudvärk idag.  Så jag hoppade in i duschen och försökte piggna till lite grann. Dagen ska jag spendera med jennifer. Igår åkte vi skridskor som vi inte gjort på ett bra tag. Det gick sådär, eftersom att det va så kallt ute så gick vi hem till henne, tog en kopp varm oboy och sätte på filmen Arn - Tempel riddaren. För er som inte sett den så är det en film jag kan rekomendera.

En film jag vill se som just nu går på bio är Australia.  Jag har sett trailen. den verkar kanon bra! Jag gillar filmer där Nicole Kidman spelar huvudrollen. För er som sett den, Är den bra ?

Felicia

Första inlägget..

Detta är min nya blogg. Jag vet ännu inte riktigt hur den fungerar, men det får ni stå ut med.
I min blogg kommer jag skriva om bland annat mode och mitt privata liv.

kram felicia



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0