Sjuk-present

Igår vad jag lite sjuk så mamma kom hem från Göteborg med en väska till mig. En indian mönstrad från Lindex.
Hon hade varit på Ikea med Bella. Hon köpte mattor till mitt rum med. Det blev kanon bra!

Imorgon kanske det blir bio med jennifer. Vi får se hur det blir med det eftersom att hon inte visste om hon hade inplanerat någonting.

På lördag blir det lite grill party med några kompisar. Jag åker dit med jennifer. Hon kommer till mig runt 5-6 tiden.

Nu ska vi grilla i familjen, pappa har fixat käket. Mums!

på min arm


silvrigt armband Pandora

klocka Guess

Läderarmband (nytt) Lindex


vilken kväll..

kvällen slutade inte bra igår. 3 stycken fick åka till akuten.. Orkar inte skriva vad som hade hänt, men dom mår bra nu.


Idag åkte jag till stan, köpte en present till min lilla jennifer. en röd, vit randig klänning. Till mig blev det 3 små spetsisar (A). honn blev tydligen gllad iallafall. Sedan klippte vi av ett par jeans hos henne. Hon ville fixa jeans shorts, så då gjorde vi det. Nu ska jag duschha, sen blir det van veeteren tillsammans med glass. Ben&jerry´s. MUMS!
Kram!

lördag kväll?

vad händer ikväll? jo, jag drar till överlida med linda och hennes kusin en snabbis. vi tänke bara åka dit och kika runt. risken är inte så stor att det händer något kul. men man kan ju alltis hoppas. Efter det så kanske jag och linda stannar en stund i Svenljunga för att fest runt lite där. Vi ska inte festa riktigt, men vi ska kanske på fest så.
Såhär trött såg jag ut imorse när jag skulle noppa ögonbeynen. Jag kände verkligen inte för det!
Nu är det dags för mat. grillat :D Bye!

göteborg med jennifer

jaha ja, då var man hemma från göteborg. det var riktigt kul, synd bara att det började komma så mycket folk runt 2-3 tiden. Jag lyckades plocka med mig två tröjor och en puder, fundation burk ;)
Jennifer plockade med sig ett linne från Monki. Där man visade ryggen, Jag älskar linnen som visar ryggen! Hon köpte ett par byxxor från rut mfl. chinos shorts som satt kanon fint! Jag hinner faktiskt inte skriva så mycket. Måste hjälpa mamma med maten. Jag kanske ska åka till borås imorgon om jag har tiden, Köpa en väska från Lindex.
Bye!


sista prao-dagen!

sista prao-dagen kunde inte bli bättre. Jag har lärt mig massa nytt idag. Att trä en bugett ordentligt och att snitta blommor. När jag skulle gå hem fick jag med mig en bukett som dom hade gjort till mig. Gulligt! Jag hoppas att det blir mitt sommarjobb detta året.

Imorgon blir det Göteborg med JP. Jag tänkte skaffa mig den svarta tröjan från gina med "trådar/stränger" i ryggen. En klänning från monki och kanske ett par skor. Ett måste är en ny fundation! Ska börja sola lite mer igen, Jag vägrar  bli blek. Jag känner mig som ett lik. En del är fina som bleka, men jag är inte ett dugg fin som en blek fis. Jag skriver imorgon hörni! Jag måste duscha och kolla buss/tågtider till göteborg.
Kram!
Blommor !

Detta är blommorna vi körde till kyrkan idag kl halv 9 på morgonen. Det var säkert
10-15 begravnings buketter. Jag lärde mig göra såna också, plus begravnings
hjärtan. Dom är sååååå fina! självklart fick vi köra mer än en gång till kyrkan. haha..

stressigt!

jag hinner inte skriva såhär på morgonen egentligen, men jag hinner inte skriva när jag kommer hem senare ikväll. Nu måste jag cykla som en dåre ner till bussen!

 Bye!

jummie!


en trött tisdag

Idag vore det skönt att gå i skolan. Eftersom att vi vanligtvis slutar 13.20 på tisdagar. Idag jobbade jag från kl 9 på morgonen till kl 6 på kvällen. Det är jobbigare än man tror. Idag kom det ett helt lager med massa olika blommor som skulle packas upp. Ta bort plasten, sätta prislappar och sedan ställa iordning dom. Jag fick stå i kassan som igår. jag börjar lära mig kassan nu. Jag är på god väg iallafall. Imorgon börjar jag 9 och slutar 4. Hundkursen börjar imorgon.
Det är kul med farligt, jag skar mig på papper idag, djupt, så att det rann blod. Mamma undrade vad jag hade gjort när jag kom hem med blodiga byxor. Har jag sagt att det är på handelsträdgården jag är på? haha
När jag kom hem la jag mig i soffan. Käkade spagetti och köttfärsås. Sen blev jag sååå godissugen så jag fick ner, värmde hallon tillsammans med vaniljglass. MUMS!
Felicia

trött och huvudvärk!

Sen jag kom hem har jag knarkat alvedon! det går ALDRIG över. detta är beviset på att endast treo hjälper mot allt!
Just nu ligger jag i soffan och väntar på att spårlöst ska börja. Hoppas att jag slipper tårarna idag! Sen blir det sängen.

God natt! Felicia

3 VECKOR!!??

De från synsam ringde mig idag. först hade dom ringt till leverantören och sagt att det var röda rayban jag ville ha. Men det var ju svarta jag ville ha. Så ringde dom igen. Men det var 3 veckors leverans! Jag trodde att jag kunde åka och hämta dom på fredag eller lördag. Men 3 veckor är väl lite för länge. jaja, Jag får bara hoppas på att tiden går fort fram till dess.

Jag var på kvartsamtal i skolan idag. Det gick kanon bra faktiskt. Jag trodde att det skulle gå sämre. Det är bara engelskan jag behöver lägga lite mer tid på. På idrotten går det som bäst. Jag älskar idrotten!

Praoen började idag. På morgonen ville jag inte åka eftersom att jag var så grymt nervös! Nen till slut kom jag iväg. Det första jag gjorde var att sätta prislappar i 2 timmar. Efter det vattnade jag blommor. Jag käkade lunch runt kl 11-12. Det blev macka och loka eftersom att jag inte visste om dom hade micro eller inte. Efter lunchen klanterade jagg några små blommor. Det sista var att stå i kassan.

Nu ska jag gå ut och gå med hundarna.
Felicia

brist på rubrik

kalas igår. det var mega  gott med massa bullar och tårta och grejer! men det bästa var att jag äntligen fick en mimi dator!! Så nu sitter jag här i soffan och kollar på top model. Nu kan jag äntligen skriva var jag än är.
Jag fick även pengar. 1400. Jag skulle få mer av mormor. Eftersom att hon inte visste om jag skulle ha moppe eller inte. Sen får jag 1000 spänn till om en vecka. det blir mycket kläder detta kan jag säga! På fredag åker jag till göteborg med jp.

Felicia

nitar+gladiator=sant

Bianco 550 kronor

Bianco 550 kronor. dessa skall bli mina!

Puderosa klänning från Monki 500 kronor


födelsedags present!

Idag åkte jag och pappa in till Borås för att köpa lite kläder till honom. vi tog en fika på cafe viskan med. Det är grymt mysigt där inne. Men tyvärr så var det så mycket folk få vi kunde inte sitta ute i det fina soliga vädret.
Sen gick vi runt lite i affärer och kikade. Så gick vi in på synsam. Gissa vad? Jag beställde mina Ray Ban! Det blev ett par klassiska. Svarta med mörkt glas. Dom ringer mig på fredag och berättar när de har kommit.

Ikväll ska jag nog sova hos jennfer. vi pratade om det iallafall. Men vi får se hur det blir med det. Vi i familjen ska grilla för första gången på året, så det vore ju lite skönt att vara hemma.

Imorgon är det kyrkan klockan 10 på morgonen. buhu.. Jag kommer aldrig orka upp! det är enda till kl 15 på eftermiddagen. jaja, men får försöka ta sig upp på något sätt. Vi ska ha kalas för mig efter kyrkan. Så jag har ju något att se fram emot. Pappa sa att farmor och farfar hade köpt något som jag verkligen inte skulle bli missnöjd med. Spännande! Jag meddelar vad det blev imorgon.

Nu, fotbad ute i solen. Kram!



15 vårar

idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! äntligen 15! jag känner ingen större skillnad. Nu är det bara att vänta till nästa år då man fyller hela 16.

Kramkram

grattis!

Idag fyller min prinsessa år! nämligen Jennifer! Grattis!

Igår var det lindas tur. Hon fyllde 16!

Love you!

shopping

hallå hallå!
Jag va i stora Götet i måndags! Jag köpte äntligen mina älskade converse. Vita! Nu har jag 6 par. svarta, helsvarta, gula, röda, vita och bruna. Visst, dom bruna är kanske 3 år gamla. Något slitna?

Jag gick förbi och kollade på ray ban. Jag köper dom nästa månad. :) det Blir förmodligen svarta brillor.

Jag lyckades plocka med mig en jeans väst från monki. 350 spänn! Den får att ha till det mesta!

Jag lägger in en dagens lite senare. :) Kram



RSS 2.0