hej bloggen!

Jag vet att jag har blivit väldigt, väldigt, vääääääldigt dålig på att skriva här. men jag orkar helt enkelt inte. Jennifer sa igår att jag inte hade uppdaterat på ungefär 2 veckor! Så jag tänkte skriva vad jag har gjort på sista tiden.

I lördags var jag i stora Göteborg och shoppade lite. Jag köpte ett par ljusa, slitna jeans och en svart vit randig oversize tröja. Haha! På hem vägen tog vi några kort på oss själva. ENDAST  för att roa oss själva, kul vare!

Sen när jag kom hem häntade mamma mig vid bussen i Svenljunga. Farfar hade 70 års kalas så vi skulle åka dit och fira. Vi var väl en 10-15 personer. Familjen Fagerman va kökapersonalen. Så jag och robin ´va så duktiga att vi fick 500 spänn var. Det passar ju bra till lovet då jag, Niklas, Eva-britt och mamma ska till göteborg och shoppa loss.

På torsdag har vi enegelska prov i klassen. Så jag hinner tyvärr inte skriva mycket mer nu. En sak till, Jag har beställt kläder. :)

Felicia
 
Beställningar

(I svart)


Lördag eftermiddag

som jag skrev igår, ikväll är det fest. Jag singde just min snäll snälla moster och frågade om hon kunde hämta mig någon gång inatt. jajamensan, det kunde hon.
Jag har precis solat. Nu ska jag dra ner på det. Det vore riktigt illa om jag fick rynker eller liknande för tidigt. Nu ska jag sola 2-3 ggr i veckan istället för 200.

Nu ska jag duscha. Sen ska jag till min tomma gaderob och leta upp kläder till ikväll. Nästa vecka beger jag mig till Göteborg city på en shopping tur ;)

Skriver senare.
Kram Felicia

H E L G!!!!

god kväll! jag var precis ute på en jogging runda. Vad trött jag ääääääär!!!! en hel skoldag också. Pappa var med i skolan. Eftersom att det va "föräldrar dag". Det gick kanon. En god frukost också. Vi hade hemkunskap på morgonen. Vi gjorde fläskotlett med potatis och sås. Det var gotti gotti! Jag höll mig mätt hela dagen.
Jag tänkte gå och sola nu. Men så sa mamsen att vi skulle äta när som helst. så att det får bli efter maten. eller imorgon på morgonen. Jag ska först och främst ut och springa tidigt på morgonen. eller, tidigt och tidigt. ca 10..

Jag pratade med Jempa idag. Hon sa att en kompis och fest imorgon. Så vi får se om jag följer med henne och några andra väninnor dit imorgon. Det vore trevligt att gå ut. Jag har inte gjort det på ett bra tag nu.
Förresten, Gissa vad?! Jempa fyllde år i torsdags. Massa grattis kramar till henne!

Sen var jag lite osmart idag. På tisdag ska jag ha en redovisning om vin tillsammans med jennifer och moa. Jag har inte gjort så mycket. Också går jag och glömmer boken!! jaja, jag ska göra allt jagt kan för att få ihop något intressant.

Let´s Dance ikväll. Vem åker ut? jag hoppas att Magnus åker. Vem vinner?  Bagge! Jag hoppas på det iallafall.

Jag tänkte lägga ut en dagens imorgon. Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av att det äntligen är helg!
Flisan


KLÄDER PÅ G

amen tja bloggen! jag var inne i borås idag. och gissa vad? nickepicke piercade sig i tungan. den ni. jag köpte en ny stav till mitt höl också. äntligen en lite kortare. det tar på krafterna i käften när man har en lång stav.
Jag beställde nya skor idag. från H&M. någon mer än jag som älskar H&M?
Sen när sommaren har kommit köper jag nya gladiatorskor. jag älskar dom. varenda butik har kommit med dom. jag vill ha allihopa! Jeansjackan kommer snart också. eller i slutet av april..

H&M 98 kronor

Jo, nästa vecka åker jag till göteborg och spenderar alla mina pengar på kläder. detta är vad jag nappat på just nu. monki monki monki.

monki 300 kronor

Monki 100 kronor

Lindex 149 kronor

Ha det bäst!

Felicia

mys med familjen

hejhej. jag har sovit hela dagen. äntligen lite tid till det! Jag hinner inte skriva så mycket. Jag har legat i soffan och kollat på "the hills" med. Nu ska jag mysa med familjen. Melodifestival och käk. Jag håller på alcazar ikväll!

Jag ska bli bättre på att skriva.
Ha en trevlig lördagskväll!
Felicia

Jag kikade på några bilder från när Wilda va liten valp tidigare idag

Jag ser helt mongo ut utan glasögon. Det känns som att det var jätte längesen
vi var och hämtade Wilda.

Wilda

Mamma och WIlda

skola

jag sitter i världens tråkigaste skola och väntar på att något otroligt kul ska hända. jag vill åka hem och sova ut! sova hela dagen. men nej då. idrott senare. det vill man inte missa!
jag och jennifer kommer ändå gå lite tidigare. Vi skall in till borås, gå på bio och äta. som jag skrev igår. mysigt! så jag hinner nog inte skriva överdrivet mycket idag.  jaja, hörs ikväll.

Felicia

comeback

Heeej! Det va riktigt längesen nu. ledsen för det. jag har varken haft tiden eller orken. plus att datorn krånglar igen. det är riktigt störande!
Imorgon blir det bio med min prinsessa, jennifer. äntligen! det är alltid lika kul att se henne glad. :)
I tisdags hade vi en studiedag då vi var lediga. Sovmorgon! När jag hade vaknat till liv, då åkte jag och niklas till stan och shoppade lite smått.
Jag hinner inte skriva så mycket mer. Jag ska lägga mig tidigt. Nu ska jag gå bort till mammas jobb och sola. skönt! jag har fått färg, de har jag allt.

jag lovar att skriva imorgon :)
Puss på er!


ett skämt?

jag tror jag dör. Caroline af ugglas gick till globen. Visst hon är cool och häftig och har sin egen stil. Men hur bra är låten från skala ett till tio? det låter inget bra alls enligt mig. EMD och alcazar är bäst i melodifestivalen.

Felicia

ännu en beställning


jahaja, nu kör jag på det gråa istället. Jag blir lite orolig att jag inte får den så jag passade på
innan den tog slut igen. Om den kommer in i vitt så får vi se om jag beställer den med.
Som ni märker, Jag älskar dessa t-shirtar!  Jennifer kanske skulle pröva min vita, vi får se om den passar,
Om inte, någon som vill köpa den? 249 spänn, helt ny.
Nelly.com

Felicia

ikväll

ikväll ska jag förhoppningsvis kolla på film med några folk här ute i stora sexdrega. det blir säkert en skräck, Som vanligt. det brukar bli så. Det är inte jätte roligt att gå hem ensam sen när man har kollat på en lite vidrig film. Jag inbilar mej saker hela tiden!
Jag kollade runt på en del glasögon sidor idag. Jag hittade två sidor som verkade ha rätt fina bågar. Ni får kika in och se om ni hittar något som passar er.
Lensway.se
Favoptic.com
Förresten! vilka har telia? jag ringer gratis till alla som har telia nu. Dom som känner mig får gärna svara.

Ha en bra dag!
Felicia

dop

jag va som sagt på dop tidigare idag. Det va trevligt. Men det bästa är ju att man får gratis och god mat! det är kanon bra! tyvärr glömde min kära pappa kameran. så jag fick nöja mej med att ta kort med telefonen. det blev inte de bästa korten men det får gå ändå. inga kort från kyrkan heller. bara ifrån "efterfesten". ;)


krister, bella och moa öppnar paket

camilla håller dopbarnet

mina söta kusiner, Moa och Olle

krister har köpt likadana glasögon som mig :)

efter dopet gick jag och mamma igenom våra gammla smycken. jag hittade ett par runda rayban glasögon.
JA, dom är äkta. Så jag passade på att ta ett kort. Det blev såååååå fint!


nya inneskor

hej igen! jag glömde berätta att jag köpte nya idrottskor idag. jag passade på när jag ändå va i borås city ;)
detva ett tag sen, så det va lika bra att slå till. ddet va lite rea också. dom kostade 700 och jag fick dem för 580. vilka kap jag gör ibland! om man letar så.
Nu ska jag duscha, sen blir det en kopp te och film. Imorgon blir det dop. Min mosters barn. tänk vad tiden går fort. redan 3 små skitungar! Nu har nästan hela tjocka släckten facebook också. Det är de ända dom pratar om här hemma nu för tiden.

det kommer bilder imorgon från dopet.
 kram Felicia

nu är den min!

jajamensan, nu är den min. jag har äntligen köpt en n teefon. synd att det tar så lång tid att lära sig en ny. Ett nytt märke och grejer. jaja, nu ska jag duscha.
puss, felicia

Mina glasögon

Jag har fått  frågan var jag har köpt mina glasögon. Jag köpte dom före jul. Dom kommer från smart eyes. En riktigt bra glasögon affär med bra priser och framför allt, snygga modeller! Det värsta med dom är att dom blir så lätt smuttsiga. Det beror nog på att dom är så stora, hehe.
Felicia


sola

Hej bloggen! nu har jag precis ätit klart och kollat på the hills. Jag tänkte gå och sola nu när som helst. Det är skönt att ha det gjort. Sen När jag kommer hem så ska jag sova! Äntligen lite tid då jag kan sova!
Denna veckan har gått kanon fort! vilket är väldigt skönt. Det är redan fredag imorgon. Efter skolan åker jag som sagt till borås och köper ny telefon. När jag fyller år om några veckor, i april, då får jag en ny dator. det blir en bärbar LG. Då kan jag skriva var jag än befinner mej. Detta blir kanon! Ikväll när jag har vaknat går jag ut och springer.

Skriver senare.
Felicia


onsdag kväll

Jag har inte hunnit med att skriva i bloggen idag. När jag kom hem efter skolan somnade jag framför tvn och sov tills att vi skulle åka till hundkursen. Det va riktigt kul! vi tränade dom att gå genom tunlar och springa mellan slalom pinnarna. va många hundar det va! typ 10 stycken. På fredag köper jag en ny telefon. Jag kanske går på bio med jennifer också. trevligt värre!

Nu måste jag sova! Jag är trött, trött, trött! Jag skriver mer imorgon.

Sov gott. Felicia


mer kommentarer!

Jag skulle bli jätte glad om ni lämnade mer kommentarer efter er! Då blir jag mer sugen på att både skriva, lägga in bilder och outfits. Så, ingen går hör ifrån utan att lämna en kommentar ;)

Dagen i skolan gick fort. Jag fick äntligen gjort mitt sexualkunskaps prov.
När jag kom hem la jag mej i soffan med en kopp tee, Som vanligt. Det är underbart att inte ha några läxor att göra!
Jag skulle gå och sola idag. Men jag fick inte för mamma. Hon sa att jag har solat tre dagar i rad nu. Och det är sant. det vore inget kul att bränna sönder kroppen. Det är så starkt ljus nu också. Så jag gör det imorgon istället. Om jag hinner. Agilityn börhar imorgon! Det ska bli så spännande. Äntligen lite spring och bus. Bra att jag också får lite motion.

Ha en bra kväll!

puss och kram, Felicia

dagens outfit




skinnjacka H&M
sjal shock
jeans/legging Gina Tricot
linne JC
väska nuknuk.se
skor din sko

föresten, märks det att jag har solat? kanske inte i det ljuset. men färg har jag fått!

Gårdagens idrott

Jag fick precis bilderna från gårdagens idrott från mathilda. Vi gjorde "Akrobatik". Det är grymt roligt. Men svårt. Att bära hela klassen på ryggen är inte det lättaste. Här är bilderna!


Där skulle Robin stå på på jennifers och linus rygg. men han lyckades
aldrig komma upp dit.

Jag älskar bilden! alla ser så glada ut. Jag skulle upp på händer. men när jag
väl va påväg så voltade jag över så att alla trillade.

Lägg märke till hängröven och mitt slickade hår.

Till slut klarade vi en. Jag står som en banan. men jag kom iallafall upp!
När ni väl kollar. Vad gör andreas hand i jennifers byxor?


heidi klum t-shirten



Nu har jag fått hem min heidi klum t-shirt. Jag blev riktigt glad när jag kollade i postlådan och såg att en nelly.com påse låg där och bara väntade på mej. men.. den va för liten! jag skulle ha den som en over-size t shirt. men den satt inte dom en. jaja, jag får skicka tillbaka den och vänta till att dom får in nya på nelly igen. Dom är slut nämligen. hoppas att det blir snart!


DAGENS!

Jag kom precis innanför dörren. Och när jag ändå hade kläder på mej och hade kameran med mej så passade jag på att ta en dagens outfit. Den blev inte alls för bra, men den får duga. Här har ni den!

skinnjacka H&M
skjortklänning cubus
pälsväst cubus


skolaskolaskola..

Jag orkar inte mer skola. det är tråkigt. jag vill börja jobba! tjäna pengar! flytta till stockholm och jobba som frisör. eller mode designer. de vore inte allt fel! Så ser min framtid ut. Jag har precis skrivit klart min novell. Jag ska lämna in den. hoppas att de blev något bra. För att vara mej så blev det bra. jag är inte allt för bra på att skriva berättelser.

Hoppas att min tröja med heidi kommer snart. Skriver senare.

Felicia

Ja, det är klart att de är jag på bilden!


Söndag kväll

jag är riktigt stolt över mig själv! jag och wilda gick ut och gick 7 km idag! snabba steg. Det va riktigt skönt att sätta sig med en kopp tee sen när man kom hem!

Jag kollade på one tree hill nu på kvällen, tyvärr missade jag en halvtimma. Jag hade fullt upp med datorn så att jag glömde av tiden. Före det ringde jag jennifer och frågade vad hon gjorde osv. Hon har sån jädra tur! Hon hade städat en gaderob hemma hos sig. Gissa vad hon hittade? Ett par ray ban solglasögon. Jag ska fråga hela tjocka släkten om någon har såna solglasögon.

ni som kollade på melodifestivalen igår. Pilot låten var kanon bra! Agnes låt funkade. men Hon kunde lika gärna gått till andra chansen. Skönt att EMD är vidare. Mathias är en riktig läckerbit ;)

Nu ska jag duscha, sen plugga. Beck lite senare. Ha en bra kväll!

Felicia


bada i fransar

NukNuk.se




Friis&company

RSS 2.0